Радев го боли, че няма думата, както и че има парламентарно

...
Радев го боли, че няма думата, както и че има парламентарно
Коментари Харесай

Политологът Стойчо Стойчев: Радев го боли, че няма думата

Радев го боли, че няма думата, както и че има парламентарно болшинство. Никакви институционални боричкания не може да има с Народното събрание. Президентът решаваше без отчетност кого да назначава. Това каза за " Твоят ден "  политологът доцент Стойчо Стойчев.

По думите му възможен политически индивид, основан от Гешев, ще се нарежда в проевропейското патриотично консервативно пространство. " Възможно е да има колаборация с обединенията, които са към този момент там, като да вземем за пример и. Това са обединения с небосвод от един парламентарен мандат ", съобщи той.

Политологът Ружа Смилова счита, че " изпиране " в Народното събрание не може да се случи.

" Единственото, което да оневини който и да е било, е паднало обвиняване в съда. Това, че се водят диалози по значими за обществото въпроси, единствено по себе си не е форма на " изпиране ", а политически диалог. Необходимо е да бъде сменен съставът на Висш съдебен съвет, който се компрометира в последните години. Процедурата по освобождение на основния прокурор беше претупана, това значими и за тази по назначението на заместника му. Заявката на Гешев за нов политически план беше повече от ясна. Той надали ще обогати политическа сцена с хрумвания или политики. Този план ще припомня тези на Яне Янев  Яне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 година в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Бареков ", разяснява тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР